StartWebbdesignDatabaserFöretagsmallarOm EffektivData  
 
     

Om EffektivData i Södertälje AB

Vi gör webbplatser, databaser och företagsmallar. Syftet med att skapa dessa produkter är att underlätta livet för våra kunder. Vår företagsidé på EffektivData är att erbjuda personlig och professionell service.

EffektivData AB startades 2005 med avsikten att erbjuda support och utbildning inom Office programvara för små företag i Södertälje. Vi agerade "Södertäljes egen dataavdelning".

Personlig och professionell service är grundstenen i Effektivdatas företagsidé. Vår första framgång kom ganska snart efter starten. Vi skrev ramavtal med Scania och på så sätt blev vi "preferred supplier" på utbildningar och konsulttjänster åt dem. Scania är inte precis något småföretag men just att vi levererade våra tjänster till dem med samma omsorg som om de var ett enmansföretag var avgörande när de valde oss.

Ytterligare en bekräftelse på att Södertäljes företag behövde oss kom ett år senare då vi nominerades till Årets nyföretagare i Södertälje och kom på andra plats av 300 nominerade företag.

Idag är det datakonsulttjänster som är i fokus i EffektivDatas verksamhet. Vår uppgift är att se och kunna de tekniska möjligheterna och välja ut det var och en av våra kunder
har nytta av.

Från 2009 och för flera år framöver har vi en stor kund Stockholms Hamnar. EffektivData tar hand om all dokumentation och är ITsamordnare i tre av Sveriges största och mest spännande byggprojekt Utvecklingsprojektet Värtan, Stockholm Norvik och Utvecklingsprojekt Kapellskär.

Självklart kommer det alltid att finnas tid för alla våra andra kunder och för dig som är småföretagare när du behöver hjälp med din webbplats, databas eller med dokumentmallar.

Du är varmt välkommen att kontakta oss på EffektivData!

EffektivData AB
Radmila Paradzik
073 445 40 37
.

 

 

"Nya smarta saker och tankar är bränslet för att utvecklas, tycker jag. Jag vill underlätta för mina kunder när de väljer sin väg till utveckling."
Radmila Paradzik

 

 
 

EffektivData i Södertälje AB Odalvägen 7, 151 52 Södertälje 073 445 40 37